Sport

Leudal cross


Persbericht Leudal Cross

De Leudal Cross wordt georganiseerd op zondag 4 februari 2018 in de bossen op en rond Buitencentrum De Spar in Haelen en maakt deel uit van het LimBra Cross Circuit 2017-2018

De Leudal Cross in Haelen is de laatste wedstrijd in een reeks van 9 wedstrijden. De prijsuitreiking van de eindklassementen van het Limbra Cross Circuit 2017-2018 zal tijdens de Leudal cross plaatsvinden.

De Leudal cross is een "must" voor alle wedstrijdatleten en recreanten die van crossen houden, of de cross willen gebruiken als voorbereiding op de naderende wegwedstrijden. Het afwisselende parcours, de entourage bij De Spar, het zeer publieksvriendelijke parcours en niet op de laatste plaats de innerlijke verzorging van de mens, zijn elk jaar weer de moeite waard om af te reizen naar het natuurrijke hart van Limburg.

De korte en lange cross staan open voor alle lopers, wedstrijdloper maar zeker ook de recreatieve loper. M.a.w. iedereen kan deelnemen aan de crossen over 4.630 meter of de 9.405 meter. Ook ú kunt u dus meedoen!

Parcours
Het parcours is een grotendeels vlak bosparcours met enkele heuveltjes en is geheel op spikes te belopen. Goed toegankelijk en zeer overzichtelijk voor het publiek.

Secretariaat en kleedruimte
Alle faciliteiten bevinden binnen 100 meter van start/finish.
Buitencentrum De Spar ligt aan de weg tussen Haelen en Roggel, Roggelseweg 55 te Haelen.

Parkeren
Volg de aanwijzingen van de vrijwilligers voor de parkeerruimte.
Parkeren kan het beste bij het zwembad in Haelen (P1) of het evenemententerrein aan het begin van de Speckerweg in Halen (P2) (volg de Parkeer-borden en de aanwijzingen van onze verkeersregelaars).
|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Waar besteed jij het vakantiegeld aan dit jaar?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties