Algemeen

Seniorenvereniging Sint Martinus Neer


Seniorenvereniging Sint Martinus Neer.

Gezamenlijk diner maand oktober:
Het maandelijks gezamenlijk diner in de maand oktober is op donderdag 10 oktober a.s. in de huiskamer van Spuitjeshof, aanvang 12.00 uur. Kosten € 12.00 per persoon.(betalen bij aanmelding).Het menu wordt deze maand verzorgd door Chinees WOK Restaurant HONG KONG Roggel en bestaat uit: - Tomatensoep - verschillende Chinese gerechten – verrassings toetje - koffie of thee. Aanmelden: Stop envelop met naam en adres, plus de eigen bijdrage in de bekende brievenbus in de Spar, vóór 6 oktober, Inleveren bij een der bestuursleden is ook mogelijk. Voor vragen kunt U terecht bij El Geelen Vlaas 15.

Maandelijkse H. Mis.
Op woensdag 1 oktober a.s. wordt om 9.00 uur de maandelijkse H. Mis opgedragen in het parochiehuis. In deze H. Mis gedenken wij de levende en overleden leden van de seniorenvereniging. De gezangen in deze H. Mis worden, zoals gebruikelijk, verzorgd door het Zonnebloemkoor.

Rabobank Clubkas Campagne.
Seniorenvereniging Sint Martinus neemt ook dit jaar deel aan de Rabobank Clubkas Campagne. Leden van de Rabobank kunnen hun stem uitbrengen van 27 september tot 11 oktober. We zouden het fijn vinden als u uw familie, vrienden, kennissen etc. eveneens vraagt om te stemmen op de Seniorenvereniging en ons financieel te steunen.
|Doorsturen