Algemeen

Het Leudal, voor nu en altijd een wonderlijk natuurgebied


Uiterlijk 1 oktober 2019 brengt de Studiegroep Leudal een nieuw boek uit over het Leudal met als titel "Het Leudal, voor nu en altijd een wonderlijk natuurgebied". In dit boek staan pakkende foto’s van planten, dieren, het boeiende landschap van het Leudal en zijn cultuurhistorie centraal. Deze foto's gaan hand in hand met informatieve teksten. Het boek is daarmee niet alleen een fijn kijkboek, maar geeft ook veel wetenswaardigheden over het Leudal en antwoorden op allerlei vragen. Naast een prachtige opmaak biedt het boek ook een serie kaarten voor meer inzicht in de bijzonderheden van het Leudal.

Auteurs zijn natuurfotograaf Hans Smulders en ecoloog Phlip Bossenbroek. Het boek bestaat uit 180 pagina’s in full colour, een harde kaft en heeft het formaat van 24 cm x 28 cm. Er wordt slechts een beperkte oplage gedrukt. De Studiegroep geeft geïnteresseerden daarom graag de mogelijkheid om het boek bij voorinschrijving tegen gereduceerd tarief te bestellen. Zie voor de mogelijkheden hiervoor de website van de Studiegroep Leudal (www.studiegroepleudal.nl).
Doordat het boek uiterlijk 1 oktober 2019 verschijnt, is het ook een uitstekend relatiegeschenk of een mooi sinterklaas- of kerstcadeau.
|Doorsturen