Algemeen

DINSDAG 26-03-2019 Alzheimercafé Leudal 


Thema: onbegrepen gedrag bij dementie.
Gastspreker: Topverzorgende Rudy Northausen.
Minder geheugen en meer gevoel zijn de oorzaak voor gedragsveranderingen bij mensen met dementie. Omdat men elkaar niet meer zo goed begrijpt kunnen er lastige situaties ontstaan. Onmacht en verdriet bij de persoon met dementie en zijn omgeving. Door kennis van dit proces en de uitleg hoe hier mee om te gaan kan de situatie verbeteren, wat helpt dat mensen langer en aangenamer thuis kunnen wonen. De Topverzorgende geeft ons informatie en tips hoe we beter om kunnen gaan met probleemgedrag.
Alle belangstellenden zijn van harte welkom in Zorgcentrum Beek en Bos, L’Unionlaan 1 te Heythuysen. De toegang is gratis. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur, het programma zal starten om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. 
Meer informatie over het Alzheimercafé vindt u op onze facebookpagina “Alzheimercafe Leudal”.

Oproep vrijwilligers: mocht u zich in willen zetten voor ons Alzheimercafé, loop dan gerust binnen. We kunnen alle hulp gebruiken. Lijkt het u leuk om koffie te schenken en onze bezoekers te ontvangen, meldt u aan!

Wilt u graag meer informatie over de avonden of maandelijks ons persbericht ontvangen, mail dan naar alzheimercafeleudal@gmail.com.
|Doorsturen